Satakissan toiminta ja jäsenyysSatakissa ry on Suomen Kissaliitto ry:n jäsenyhdistys (rekisteröity PRH:ssa 14.3.2013).

1.1.2014 Satakissa ry liittyi Suomen Kissaliiton alaisten rotukissayhdistysten joukkoon. Ensimmäiset 40 vuottaan Satakissa toimi Suomen Rotukissayhdistys ry:n (SUROK) Porin piirinä.

Kissaliiton alaisina yhdistykset sitoutuvat noudattamaan myös kansainvälisen kattojärjestö FIFé:n (Fédération Internationale Féline) sääntöjä.

Satakissan kautta saa kaikki Kissaliiton palvelut, mm. osallistumisoikeuden rotukissanäyttelyihin, mahdollisuuden liittyä Omakissa-palveluun sekä kasvattajien tarvitsemat palvelut.

Arkisen aherruksen näkyvimpiä asioita ovat olleet Kansainväliset Rotukissanäyttelyt,  Näiden lisäksi Satakissa järjestää myös leikkauskampanjoita ja koulutuksia sekä muita jäsenien toivomia tapahtumia. 

Toimintaan voi osallistua kuka tahansa kissa-asioista kiinnostunut; kaikenlaiset kissat ja kissaihmiset ovat tervetulleita.

Konkreettinen jäsenyyden ilmenemismuoto on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Satakissa-lehti, joka tulee jokaiseen jäsenkotiin.


Lisätietoja yhdistyksestämme saat esimerkiksi sähköpostiosoitteesta 
sihteeri.satakissa (at) gmail.com.


Voit myös ottaa suoraan yhteyttä hallituksen jäseniin!4EDF04F1-21F9-49E7-9B34-F64CB951EBF6.png

Jäsenmaksutiedot
BIC: OKOYFIHH
Saaja: Satakissa ry
Maksathan jäsenmaksusi aina saamallasi viitteellä.Satakissan jäseneksi voit hakea kahdella tapaa:

Suositeltavin tapa on tehdä Kissaliiton Omakissassa jäsenhakemus. Järjestelmä lähettää automaattisesti laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen jäsenyystyypin mukaisesti. Kun olet maksanut jäsenmaksun ja se näkyy suoritetuksi, niin jäsenyytesi on hyväksytty ja voit hyödyntää kaikkia etuja, joita jäsenyyteen kuuluu.

Voit tehdä jäsenhakemuksen myös perinteisesti lähettämällä alla mainitut tiedot jäsenrekisterin hoitajalle osoitteella jasenrekisteri.satakissa (at) gmail.com. Saat paluupostissa laskun jäsenmaksusta jotta voi maksaa jäsenmaksun. Tämän jälkeen hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi mahdollisimman pian jäsenhakemuksen saatuaan ja vahvistaa jäsenyytesi.

Ilmoita

  • Nimesi
  • Katuosoitteesi
  • Postinumero ja -toimipaikka
  • Kotikuntasi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Muista ilmoittaa, oletko kasvattaja, ja mainitse myös haluatko kasvattajatietosi Satakissa ry:n kotisivuilla olevalle kasvattajalistalle
  • Liitä mukaan (liitetiedostona tai kuvana) kuitti maksetusta jäsenmaksusta.

Ongelmatilanteissa tai jos tarvitset lisätietoja ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin.

Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla!


Osoitteenmuutokset/Yhteystietojen muutokset
 tehdään oman yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajan kautta tai Omakissassa.Nettimainos, sis. bannerin ja linkin
20€/vuosi
Kysy jäsenetuyhteistyöstä tarkemmin yhdistykseltä!
Ota yhteyttä: puheenjohtaja.satakissa (at) gmail.com