Satakissa

Satakissa ry on Suomen Kissaliitto ry:n jäsenyhdistys (rekisteröity PRH:ssa 14.3.2013).

1.1.2014 Satakissa ry liittyi Suomen Kissaliiton alaisten rotukissayhdistysten joukkoon. Ensimmäiset 40 vuottaan Satakissa toimi Suomen Rotukissayhdistys ry:n (SUROK) Porin piirinä.

Kissaliiton alaisina yhdistykset sitoutuvat noudattamaan myös kansainvälisen kattojärjestö FIFé:n (Fédération Internationale Féline) sääntöjä.

Satakissan kautta saa kaikki Kissaliiton palvelut, mm. osallistumisoikeuden rotukissanäyttelyihin, mahdollisuuden liittyä Omakissa-palveluun sekä kasvattajien tarvitsemat palvelut.

Arkisen aherruksen näkyvimpiä tuloksia ovat niin keväiset esittelynäyttelyt kuin syksyiset Lemmikkitapahtumat. Näiden lisäksi Satakissa järjestää myös rotukissanäyttelyitä, leikkauskampanjoita ja koulutuksia sekä muita jäsenien toivomia tapahtumia.

Toimintaan voi osallistua kuka tahansa kissa-asioista kiinnostunut; kaikenlaiset kissat ja kissaihmiset ovat tervetulleita.

Jäsenyys astuu voimaan vasta, kun jäsenmaksu on maksettu.

Konkreettinen jäsenyyden ilmenemismuoto on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Satakissa-lehti, joka tulee jokaiseen jäsenkotiin. Järjestämme jäseniltoja pyydettäessä joka kuukauden viimeinen keskiviikko ja erikoisempia jäsentapahtumia järjestämme ainakin kahdesti vuodessa; kesällä grillipartyt ja talvella vuoden päättävät pikkujoulut.

Järjestämme syksyisin suuren lemmikkitapahtuman, johon ovat tervetulleita kaikenlaiset lemmikit. Pienemmän esittelynäyttelyn pidämme yleensä keväisin. 

Osallistumme myös lähialueen tapahtumiin ja järjestämme erilaisia tempauksia, kuten teatterinäytöksiä ja kokoamme seinäkalenterin komeimmista kolleista ja misuista.
Lisätietoja yhdistyksestämme saat esimerkiksi sähköpostiosoitteesta 
satakissa.sihteeri (at) gmail.com.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä hallituksen jäseniin!